Saturday, July 25, 2009

Scuterele pe benzina vs Scuterele electrice

Scuterele pe benzina vs Scuterele electrice

Moto scuterele, in functie de capacitatea cilindrica a motoului, necesita carnet de conducere numere de inmatriculare. Acestea trebuie sa respecte toate regulile de circulatie si prin urmare, trebuie sa fie echipate corespunzator pentru participarea la traficul rutier, avand frane, suspensie, mijloace de semnalizare, etc.

Avantajul moto scuterelor electrice in comparatie cu cele pe benzina este evident la capitolul zgomotului si la faptul ca motoarele electrice nu polueaza mediul inconjurator. Cu toate acestea, scuterle cu motor pe baza de benzina sunt mai rapide, mai puternice, sunt in general destinate pentru distante mai lungi, au anvelope pneumatice, etc. Unele firme producatoare de moto scutere, ofera standarde de inalta calitate in proceul de fabricare. Cateva dintre firmele de renume in domeniul fabricarii de scutere cu motor de baza de benzina sunt: Pocket Rocket, Ultimate, Jet, Thumper, Mosquito, Viper si altele.

Unul din asa zisele dezavantajele ale scuterului cu motor electric este ca dupa 6 ore de mers bateria acestuia trebuie reincarcata, pentru a-ti putea continua drumul in cazul in care vrei sa-l folosesti pentru a calatori pe distante ceva mai mari.

Prin echiparea specifica lor, avand in vedere discul de frana, suspensie mare, puterea, viteza, confortul si de siguranta reduse, moto scuterele sunt convenabile in general pentru deplasari pe distante scurte.

No comments:

Post a Comment