Saturday, July 25, 2009

Scuterele electrice - clasificare

Scuterele electrice - clasificarea pe tipuri


Tip 1. Scutere pentru calatorii:

Aceste scutere sunt cele mai populare scutere si suntem foarte familiarizati cu ele, deoarece cei mai multi dintre voi le puteti vedea la mall-uri locale sau la marile centre comerciale din aproape orice oras. Dintre cele 3 tipuri de scutere, acestea au fost concepute in pentru a fi folosite cu viteza destul de mare si sunt folosite la deplasari pe trasee nu prea mari in orase sau localitati.


Tip 2. Scutere pentru deplasari Off Road :

Scuterele Off Road sunt versiuni facute pentru a permite deplasari pe trasee greu de strabatut in conditii normale. Aceste scutere tind sa aiba o structura si robustete care sa le permita manevre dificile si sa reziste la tresele din cele mai abrupte si accidentate. Au rotile foarte puternice si o o mai mare mobilitate decat alte tipuri de scutere. Cei care conduc astfel de scutere de teren se bucura intr-adevar de aceste caracteristici ale scuterului de teren, mai ales daca acestia locuiesc in locuri in care terenul este foarte greu accesibil altor mijloace de trasnport.

Tip 3. Scuterele regular:

Aceste scutere sunt cele mai mici, mai usoare si sunt foarte usor de mutat dintr-un loc in altul. Aceste scutere sunt in cea mai mare parte luate de pe avioane, din cauza ca usoare si a dimensiunilor mici, deoarece pot fi rabatate, ceea ce le permite sa fie destul de compacte. Avand dimensiunile mici si greutatea redusa, aceste tipuri de scutere sunt si de viteza redusa.

No comments:

Post a Comment